Contact

CONTACT

Vul hieronder je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

 
 
 
 

Locatie

Kortrijk

info@opruimcoach.be
Caroline Callens

+32 484 99 38 34

Je gaf me de aanzetting om eraan te beginnen. En eens je begonnen bent, krijg je zin om verder te doen. Ik ben heel tevreden. Bedankt.

“Caroline heeft ons geholpen met het archiveren van verschillende documenten. Ze is zeer efficiënt en aangenaam in omgang. Ze geeft tips, maar komt absoluut niet pusherig over.

Onze documenten waren duidelijk en overzichtelijk gearchiveerd. Het belangrijkste resultaat was overzicht krijgen in ons archief en dat is haar zeer goed gelukt. Bedankt hiervoor!”

Nog eens bedankt voor al jouw werk en wie weet zien we elkaar nog eens.


Lynn Van Schandevyl

Anabiotec

Je oordeelt niet, blijft vriendelijk en respectvol. 
Bedankt Caroline,
Jan

Ik heb uw tip opgevolgd en de kledij die ik vorig jaar niet meer droeg met de haak naar de andere kant in de kast gehangen. Ik kon heel veel kledij wegdoen.

Dank u.

Fabienne, Gent

Het was overweldigend. Ik zie nu dat ik het opruimen in kleine stukjes moet indelen. Niet teveel ineens willen.
Thx
Emma

Wij hebben na uw komst veel opgeruimd. We volgen uw tips en het loopt goed. Bedankt voor het luisterend oor. Dit deed deugd. Je hebt ons een duwtje in de rug gegeven.

Bedankt,

Dirk en Ann uit Ternat

Steven Debrauwere – Zaakvoerder Contractify


De Opruimcoach heeft ons geholpen om ons archief en klassement met 2/3 te verminderen. Tevens heeft ze ons geholpen om de manier van klasseren veel efficiënter te maken. Dit heeft niet alleen (dure) ruimte bespaard, maar zorgt er voor dat we informatie veel sneller terugvinden.

Naast het creëren van een betere werkomgeving, kan ik de Opruimcoach aanbevelen puur op het punt van besparing. Ze rendeert voor ons elke dag, ook al is ze er niet.

Bedankt voor je hulp op afstand. Bij mij werkt het.

Mvg,

Philip

Een opruimsessie is veel efficiënter dan de vele gesprekken die ik rond opruimen had.

Johan